IBX

IBX is een Nieuw & Revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken van binnenuit. IBX is enig in zijn soort! Dit doordringende en versterkende systeem werkt binnen IN de nagel in plaats van er bovenop. IBX wordt uitgehard met LED of UV licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt. IBX kan onder gellak gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen. IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook van natura zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen!
IBX is geschikt voor alle vrouwen. Specifieke voordelen zijn er voor mensen die chemotherapie moeten ondergaan. Voor hen kan IBX helpen om preventief het verlies van nagels te voorkomen. Ook mensen met psoriasis zijn dikwijls gebaat bij IBX, als bescherming van hun nagels.
Het resultaat is een stevigere en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen van gel, maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gel of gellak.
Zie deze “beschrijving”* voor meer informatie over IBX.