Dadi Oil

Dadi’Oil – 95% gecertificeerd organisch


Je nagels zijn er dol op!


Dadi’Oil is een enorm fijn natuurproduct, gemaakt om de nagelplaat en de huid binnen te dringen. Dadi’Oil bevat naast zuivere avocado-olie, extra virgine olijfolie, ojobaolie en puur natuurlijke vitamine E, maar liefst 21 essentiële oliën. Dadi’Oil is vochtregulerend, ontstekingsremmend, biedt bescherming tegen oxidanten en heeft een heerlijk aroma, geschikt voor mannen en vrouwen.
Gebruik Dadi’Oil minstens tweemaal daags. Masseer het zachtjes in tot de nagel het volledig heeft opgenomen.
Anderen ontdekten al de krachtige en heilzame werking van dit fantastische product. Jij ook?

Waarom Dadi’Oil: om flexibiliteit, taaiheid en glans aan de nagel te leveren en om vochtinbrengende voordelen te leveren aan de omringende huid.

De voordelen zijn:

  • Absorbeert snel en dringt diep door
  • verbetert de flexibiliteit en voorkomt nagelbroosheid

Ontdek daarnaast ook de andere heerlijke producten:
Dadi’Scrub: verjongt je handen, voeten en huid door de dode huidcellen te verwijderen en door vocht en olie in te brengen.
De belangrijkste ingrediënten zijn: zout, suiker, puimsteen, kokosnootolie, saffoerolie en natuurlijk de oliën van Dadi’Oil.
Dadi’Lotion: een snel opneembare, niet-vettige hand- en body-lotion, ontworpen om het vocht in de huid te helpen en behouden en het verouderen van de huid te voorkomen. Heeft de heerlijke geur van Dadi’Oil. Bevat geen sulfaten of parabenen, is zuiver plantaardig.